Womb

A treat vitalizing your fertility and inner strengh

til dig, der vil skabe liv og kraft i dig selv


[Dare to love] in the scent of THE OIL Womb

THE OIL womb er en nærende og stimulerende underlivsolie, der afspænder og harmoniserer. Du kan bruge den til at;

  • forløse smerter, spændinger og stagnation
  • spire frugtbarhed og liv, cirkulation og iltflow
  • sætte de historier, der tyngder i underlivet fri
  • forbinde dig til din indre kerne af livskraft

Brug den på mave og underliv ved sengetid. Olien smøres ind med langsomme bløde cirkulære bevægelser fra navlen og udi 5-10 min. Tag dybe åndedrag og forbind dig kærligt til dit [vid]UnderLIV.

♥ Til at harmonisere og nære frugtbarhed bruges den fra menstruationen slutter frem til ægløsning. 
♥ Til at afspænde og nære din indre kraft bruges den fra menstruationen slutter frem til den begynder igen.

Magien i THE OIL womb er i samspillet mellem olier, urter og de æteriske noter – og dine hænders kærlige kraft, dine sanser, din hud og forbindelsen med de ritualerne, som du bruger. En proces der skaber bevidst kontakt med dig selv og nærer de iboende livskræfter og kærlighed

Planternes livskræfter og vitale virkestoffer stimulere fysisk og nærer dig, der ønsker at elske og skabe liv – i dig selv og til nyt liv. Hvor du kan slippe underlivets spændinger, forløse inflammation og stimulere frugtbarhed. Til dig der længes efter at frisætte din indre kraft.

Læs inde i shoppen under ‘Sådan bruger du womb ‘ om hvordan du også kan bruge den og/eller under ritualer.

Køb womb her

Lad naturens kraft møde DIG

THE OIL womb er omsorgsfuld og varm krydret med frisk opløftende energi. Hun elsker at give dine iboende livskræfter et rum, hvor du kan insistere på at nære dig med selvomsorg.

Hun inviterer dig til at vove og forbinde dig til dit frugtbare underliv og få din livskraft til, at spire. Hvor planternes livskræfter med de varmende noter afspænder underlivet til at sætte din kraft fri, skaber liv med de omsorgsfulde noter, som var det sommerens brise og harmonisere med de blodkraftige noters glød, når de blander sig med din.

De aromatiske duftvibrationer er særegne og stimulere og møder dig personligt – og vil blande sig med duften af dig. Du vil opleve at nogle dage vil hun dufte mere kraftfuld eller let, og andre dage måske være i forandring. Det sker fordi de aromatiske molekyler arbejder sammen med dine processer med olien.

Duften invitere med hjertekys af – moder jords varme muld fuld af liv, tæt på træer af cypres og citroner og en frisk brise af vildvoksende planter af rosmarin og rose geranium, blandet med lyset af forår – der ønsker at vise dig vejen til dit frugtbare indre landskab. Til at mærke dit LIV, nære håb og forløse de gemte visne historier.

For hvis du længes efter at skabe liv og indre kraft, og du er nysgerrig efter mere livskraft, så er det hende du vil elske at følges med ♥

Brug Womb når du vil drage omsorg for dig selv og forløse spændinger og smerter eller skabe cirkulation i dit bindevæv og nære din indre kraft.

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.