Bæredygtighed

Råvarer i THE OIL
– Alle råvarerne er økologiske og er certificeret under Soil Association og efterlever de krav der stilles til dyrkning, udvinding og bæredygtige initiativer.

Du kan læse mere om Soil association her: https://www.soilassociation.org/

Emballage

THE OIL [Dare to love] ønsker at passe godt på naturen og tage bæredygtige valg, der støtter kampen for et bedre klima og reducerer/undgå negative aftryk på moder jord, til vores børn og kommende generationer kan have et godt og trygt liv.

Olierne er i mørkebrune glasflasker som sikrer, at de er beskyttet fra lys/solstråler og længden af holdbarhed. Samtidig beskytter det dig mod uønsket kemi i emballage, som kan overføres til olierne.

Glasflaskerne er fremstillet ved hjælp af 35% genbrugsindhold og de er fuldt genanvendelige. Når du har brugt olien, hjælper du naturen ved at komme den til genbrug i den nærmeste flaskecontainer. Det er et mål at flaskerne bliver af 100% genbrugsindhold og at finde genopfyldnings muligheder.

Lågene er af plast, da det endnu ikke har været muligt at finde frem til en brugbar, holdbar og bæredygtig løsning på låg, der matcher flasken. Det er et mål at blive 100% plastfri.

Labels er trykt på genbrugsmateriale.

THE OIL [Dare to love] har valgt ikke at pakke flaskerne ind i emballage for at spare på moder jords ressourcer og i håbet om at skabe mindre affald. Pappet der bruges til forsendelse er FSC godkendt, og det beskyttende papkassefyld er bionedbrydeligt.

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.