Ritual ‘Sving din indre perle’

VidUnderLIVET bærer kilden til din kvindelige kraft – livs-skabende, sanselig, kreativ, sensuel, intuitiv, iboende strømning af livskraft, kontakt med din maskuline kraft – og alt det du ved, dit VidUnderLIV er for dig. Brug dette ritual, når du vil vække din kvindelige kraft eller føler tyngde, spændinger, uro, murren og smerter i underlivet.

Jeg holder af at lave ritualet ude i naturen på bare fødder eller til en god playliste hjemme i stuen. Vælg det, som du sanser er rigtigt for dig.

♥ Saml dine håndflader og gnid dem imod hinanden og skab varm energi. Dryp lidt Womb i din håndflade og gnid igen hænder sammen et øjeblik. Hold dem over dit ansigt – ånd ind [1-2-3-4], ånd ud [1-2-3-4]
Smør maven ind i Womb og massere olien ind i blide cirkulerer bevægelser.

♥ Stil dig med bløde knæ og find dit fodfæste ved at hvile på begge fødder. Stå et øjeblik og bevæg dine knæ op ned for at finde den rette stilling, for dig, så det føles behageligt, stabilt og let at stå på den måde. 

Ånd ind [1-2-3-4]
Ånd ud [1-2-3-4]

♥ Læg din højre hånd på dit hjerte, læg din venstre på dit underliv, lige under navlen.

Ånd ind [1-2-3-4]
Ånd ud [1-2-3-4]

Imens du forstiller dig den smukkeste perle i midten af dit underliv, som du begynder at svinge fra side til side ved, at bevæge dine hofter, fra side til side.

Sans vibrationen.
Forsæt så længe dit underliv vil.

Imens du
Ånder ind [1-2-3-4]
Ånder ud [1-2-3-4]

♥ Når det kalder på en ny bevægelse, begynder du at svinge perle rundt om dine æggestokke i 8-taller, ved at bevæge dit underliv i 8-taller.

Perlen fra midten af underlivet ud mod højre og rundt om æggestokken, tilbage mod midten af underlivet og ud mød venstre og rundt om æggestokken og tilbage ….

Luk øjnene og sans.

Imens du
Ånder ind [1-2-3-4]
Ånder ud [1-2-3-4]

Forsæt så længe dit VIDunderLIV vil.

Det er i processen guldet er.
Kærligst, Josephine

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.