Woman

A treat bringing you close to your skin

til dig, der vil elske dig selv og din krop

[Dare to love] in the scent of THE OIL woman

THE OIL woman er en nærende og stimulerende kropsolie, der opstrammer og harmoniserer. Du kan bruge den til at;

  • opstramme og harmonisere huden
  • skabe cirkulation og ilt flow i bindevævet
  • støtte dig i, at stå stærkt i DIG og møde dig selv blidt
  • forbinde dig til dit hjerte og få kærligheden til dig selv til at gro

Brug den efter bad, når huden er let fugtigt. Olien smøres ind med langsomme bløde cirkulære bevægelser. Tag dybe åndedrag og nær din hud med LOVE.

Magien i THE OIL woman er i samspillet mellem olier, urter og de æteriske noter – og dine hænders kærlige kraft, dine sanser, din hud og forbindelsen med de ritualerne, som du bruger. En proces der skaber bevidst kontakt med dig selv og nærer de iboende livskræfter og kærlighed

Planternes livskræfter og vitale virkestoffer stimulere fysisk og nærer dig, der ønsker at elske, trods cellulitis, slap hud efter vægttab eller af tyngdekraften, blodkarsprængninger, røde eller brune pletter. Til dig der længes efter at elske dig selv og din krop.

Læs inde i shoppen under ‘Sådan bruger du woman’ om hvordan du også, kan bruge den og/eller under ritualer.

Køb woman her

Lad naturens kraft møde DIG 

THE OIL woman er varmhjertet og blød, opløftende og afspændende. Hun elsker at møde dig omsorgsfuld og med et strejf af maskulin dynamik, hvor hun styrker din optimisme.

Hun inviterer dig til at vove og forbinde dig til dit hjerte og få kærligheden til dig selv til, at spire. Hvor planternes livskræfter med de jordforbindende noter støtter dig til at stå stærk i dig selv, nærer dig med de styrkende noter til at samle din kraft og lader de opløftende noter kærtegne dig som blide fjer til, at møde dig selv mildt og omsorgsfuldt.

De aromatiske duftvibrationer er særegne og stimulere og møder dig personligt – og vil blande sig med duften af dig. Du vil opleve at nogle dage vil den dufte mere kraftfuld eller let, og andre dage måske være i forandring. Det sker fordi de aromatiske molekyler arbejder sammen med dine processer med olien.

Duften invitere med hjertekys af – tørre vinde af solvarme vildtvoksende urter og buske, yndefulde strømme af appelsinblomst og bergamot, blandet med sommerens blå himmel –  der ønsker at kalde dig hjem og samle din indre akse. Til at lytte til din længsel, nære dig og din hud kærlighed.

For hvis du længes efter kontakt med dig selv, elske dig og din krop, så er det Woman du vil elske at følges med

Brug woman dagligt, når du vil drage omsorg for dig selv og dit smukke hjerte, nære dit bindevæv og kontakten med din krop.

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.