Hænderne kærlige kraft

Hændernes kærlige kraft er essentiel til at vække kroppen og sanserne, så den kan vise vej og åbne indtil din livskraft, når du bruger dem bevidst til at forbinde dig med DIG.

Hvor du lader dem møde din hud – omsorgsfuldt, anerkendende og kærligt – og hengiver dig til, at tage imod berøringen og lader dig forføre at det du sanser. Mærker ind i hvor kroppen kalder efter at blive rørt.

Så vil de fine nervefibre i din hud aktiverer hjernen til at udskille hormoner, der nærer din forbindelse til dig selv, skaber ro og velvære og styrker dit fundament af sundhed.

Når du bruger dine hænder bevidst til at berøre dig selv, træner du både at være, den der giver og den der modtager – kærlighed, opmærksomhed, nærvær.

Det giver dig mulighed for at være til stede og sansende, tilfredsstille dine behov og lytte til det der er indeni. Hvor du kan være mere fri, nærværende og levende og have vovemodet til, at lade dine dybeste længsler kommer til udtryk.

THE OIL [Dare to love] er en invitation til din krop, din livskraft og dine længsler. Det er op til dig om hvordan du tager vare på de kropslige erfaringer du gør dig, når du tillader at undersøge og udforske kroppens sprog. Om hvordan du lytter til den, opfatter dens signaler og møder den i et venskab, så der kan opstå overensstemmelse mellem dit indre og dit ydre liv.

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.