Back to THE OIL

Womb

220,00 DKK

This is a demo store for testing purposes.
No orders shall be fulfilled.

THE OIL womb er en nærende og stimulerende underlivsolie, der afspænder og harmoniserer.

Brug den på mave og underliv ved sengetid. Olien smøres ind med langsomme bløde cirkulære bevægelser fra navlen og ud i 5-10 min. Tag dybe åndedrag og forbind dig kærligt til dit [vid]UnderLIV.

Til at nære din frugtbarhed: Brug den fra når menstruationen slutter og frem til din ægløsning. Smør den ind i blide cirkulere bevægelser fra navlen og ud. Tag dybe ind og udåndinger og forsæt massagen i minimum 5 minutter.

Til at afspænde, hormonisre og nære din indre kraft: Brug den fra menstruationen slutter frem til den begynder igen. Smør den ind i blide cirkulere bevægelser fra navlen og ud. Tag dybe ind og udåndinger og forsæt massagen i minimum 5 minutter.

Holistic bodycare med økologiske & naturlige ingredients:
*Prunus Amygdalus dulcis oil, *Ricinus Communis Seed Oil, *Rosemarinus Officinalis Leaf Oil, *Zingiber Officinale Root Oil, *Cupressus Sempervirens Leaf/Stem Extract, *Pelargonium Graveolens Flower Oil, *Citrus Limon Peel Oil, **Tocopherol.
*=økologisk **=naturlig
Allergener – Glycine Soja Oil, d-Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate

Vigtig viden! Brug ikke ved irriteret hud, og undgå kontakt med øjnene. Opbevar mørkt og koldt.

Kategori:

Beskrivelse

Hun blev skabt i mødet med kvinder som havde svært ved at blive gravide. Som var fanget i sorg, frustration, mindreværd og skam.
Og udfordret med forskellige symptomer eller sygdomme i underlivet – og ubalancer kroppen og sindet generelt.

En af de første mål jeg skabte i min virke som biopat tilbage i år 2000 var at jeg ville løfte frugtbarhed ind i et holistisk perspektiv, som kunne skabe både indre og ydre livskraft. Jeg ville gøre en forskel og hjælpe kvinder til at ændre fokus fra at ‘blive gravid’ til at ‘være frugtbare’ – og italesætte frugtbarheden i krop, sind og ånd – som vejen til at blive gravid.

Hvor kvinden opbygger og nærer frugtbarheden i sig selv til at kunne skabe og give liv.
Til et barn, en drøm, et mål, en længsel der kalder……

Så efter woman var blevet skabt gik der ikke længe før ideen til womb landende i mig. Det gav dyb mening for mig hvis jeg kunne tilføre endnu et frugtbart redskab til kvinder, der længes efter at skabe liv.

Jeg vidste hun skulle være varmhjertet og blød, opløftende og afspændende. At hun skulle evne at møde dig omsorgsfuld og med et strejf af maskulin dynamik, hvor hun styrker din optimisme.