Intimacy

A treat connecting YOU to your RAW desires

til dig, der vil vække lyst, kreativitet og skaberkraft

[Dare to love] in the scent of THE OIL intimacy

THE OIL intimacy er en intimolie til huden omkring dine erogene zoner. Du kan bruge den til at;

  • nære og stimulere de erogene zoner i huden
  • dyrke intimt nærvær og vække lyst
  • forløse skam og skyld over, at føle sig forkert
  • forbinde dig til din kreativitet og skaberkraft

Brug den dagligt med blide kærlige strøg om dine bryster og den udvendige del af din vagina hen over kønsben og underliv. Tag dybe åndedrag og mærk efter hvad der vækkes og gnister i dig.

Magien i THE OIL intimacy er i samspillet mellem olier, urter og de æteriske noter – og dine hænders kærlige kraft, dine sanser, din hud og forbindelsen med de ritualerne, som du bruger. En proces der skaber bevidst kontakt med dig selv og nærer de iboende livskræfter og kærlighed.

Planternes livskræfter og vitale virkestoffer stimulere fysisk og nærer dig, der ønsker at elske, trods tørre slimhinder, manglende lyst eller vitalitet og/eller som længes efter at nyde intim kontakt med dig selv. Til dig der længes efter at vække lyst, kreativitet og skaberkraft.

Læs inde i shoppen under ‘Sådan bruger du intimacy’ om hvordan du også kan bruge den og/eller under ritualer.

Køb intimacy her

Lad naturens kraft møde DIG 

THE OIL intimacy er sensuel og skarp, intuitiv og legesyg krydret med en sans for mystik. Hun elsker at give din kvindelige kraft et rum, at folde sig ud i og lade din indre længsler komme til udtryk.

Hun inviterer dig til at vække din indre kvinde, og forbinde dig til din krukke af guld og vildhed. Hvor hun med de jordforbindende noter støtter dig til at være intim med dig, kærtegner dig med de styrkende noter til at kalde på dit mod og skaber rum til, at de forførende noters ildkugler gnister i dig.

De aromatiske duftvibrationer er særegne og stimulere og møder dig personligt – og vil blande sig med duften af dig. Du vil opleve at nogle dage vil hun dufte mere kraftfuld eller let, og andre dage måske være i forandring. Det sker fordi de aromatiske molekyler arbejder sammen med dine processer med olien.

Duften invitere dig med hjertekys af – briser fra vildtvoksende buske, et strejf af jasminblomster og lidt citrus, blandet med moder jords efterår – der ønsker at møde din indre vildhed. Fri til at ride over stepperne. VILD kvinden der vil og vover.

For hvis du længes efter lyst, kreativitet og skaberkraft, længes efter at møde dig selv og du er nysgerrig efter din indre VILD kvinde, så er det hende du vil elske at følges med ♥

Brug Intimacy når du vil drage omsorg for dig selv og stimulere kontakten til dig selv og dine livskræfter.

 

 

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.