Wise

A treat to rise rooted through the journey of menopause

til dig, der vil forbinde dig til den livs-skabende [vilde] viise kraft

[Dare to love] in the scent of THE OIL wise

THE OIL wise en nærende og blødgørende kropsolie, der opstrammer og harmoniserer. Du kan bruge den til at;

  • opstramme og harmonisere bindevævet
  • nære med fugt og blødhed til huden
  • stå rodfæstet i en forvandlingstid
  • forbinde dig til den livs-skabende vilde viise kraft

Brug den efter bad, når huden er let fugtigt. Smør olien ind i huden med langsomme bløde cirkulære bevægelser. Tag dybe åndedrag og mærk kraften af din visdom.

Magien i THE OIL wise er i samspillet mellem olier, urter og de æteriske noter – og dine hænders kærlige kraft, dine sanser, din hud og forbindelsen med de ritualerne, som du bruger. En proces der skaber bevidst kontakt med dig selv og nærer de iboende livskræfter og kærlighed

Planternes livskræfter og vitale virkestoffer stimulere fysisk og nærer dig, der ønsker at elsketrods hormonforandringer, rynker, slap hud af tyngdekraften, blodkarsprængninger, røde eller brune pletter i huden. Til dig der længes efter at stå kraftfuldt og forbinde dig til visdommens kraft.

Læs inde i shoppen under ‘Sådan bruger du wise ‘ om hvordan du også kan bruge den og/eller under ritualer.

Køb wise her

Lad naturens kraft møde DIG 

THE OIL wise er afbalancerende og kraftfuld, varm og opløftende. Hun elsker at give dig plads til at skabe nyt fundament til at være dig selv. Livs-skabende, vild og viis.

Hun inviterer dig til at vove og lade livets viise folder funkle og tage ejerskab af din nye kraft, som wise kvinde. Hvor planternes livskræfter fra de styrkende noter tager favntag med dit blod og rejser din kraft, nærer dig med klarhedens friske noter til at følge din intuition og lyst, og støtter dig med de jordforbindende noter til, at skabe rodfæste og være lige som du er igennem transformationen.

De aromatiske duftvibrationer er særegne og stimulere og møder dig personligt – og vil blande sig med duften af dig. Du vil opleve at nogle dage vil hun dufte mere kraftfuld eller let, og andre dage måske være i forandring. Det sker fordi de aromatiske molekyler arbejder sammen med dine processer med olien.

Duften invitere med hjertekys af – dampe fra moder jords saftige rødder og træer, en snert af sødme fra geranium og kraft fra vildvoksende urter, blandet med moder jords vinterdis – der ønsker at skabe rodfæste og lade din ’no more bullshit’ attitude komme til udtryk. Til at lytte til det der kalder, gribe kraften og gå med det.

For hvis du længes efter af forbinde dig til den livs-skabende, vilde,  viise kraft og det der hvisker indeni, og du er nysgerrig efter din nye frie indre kvinde, så er det hende du vil elske at følges med ♥

Brug wise dagligt, når du vil drage omsorg for dig selv, nære bindevævet blødt og til at stå stærkt i dig, i menopausens jordskælv af forandringer – fysisk, psykisk og spirituelt.

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.