Woman

176.00DKK

a treat bringing you close to your skin.

Nærende og stimulerende kropsolie, der opstrammer og harmoniserer.

100 ml

Kategori:

Beskrivelse

♥ Til kvinder der længes efter at elske sig selv og sin krop.

Hun invitere dig til at vove og forbinde dig til dit hjerte og få kærligheden til dig selv til, at spire. Hvor planternes livskræfter fra de jordforbindende noter støtter dig til at stå stærk i dig selv, nærer dig med de styrkende noter til at samle din kraft og lader de opløftende noter kærtegne dig som blide fjer til, at møde dig selv mildt og omsorgsfuldt.

Brug Woman når du vil drage omsorg for dig selv og dit smukke hjerte, nære dit bindevæv og kontakten med din krop.

Sådan bruger du Woman

Brug Woman dagligt på hele kroppen og gerne efter bad på let fugtig hud.

♥ Skab energi i dine hænder ved at gnide dem mod hinanden imens du tager 5 åndedrag.

♥ Lad dine fingerspidser blidt kærtegne dig henover din hud fra fødderne mod hjertet, fra hænderne mod hjertetog/eller hvor din hud kalder på berøring.

♥ Hæld olien i dine hænder og hold dem op til dit ansigt og tag en dyb indånding.

♥ Smør olien ind i din hud med langsomme bløde cirkulære bevægelse fra fødderne mod hjertet, fra hænderne mod hjertet. Tag dybe åndedrag og nær din hud med LOVE.

♥ Forbind det med et dagligt ritual som favner dig.

Oliens aktive plantestoffer og duft skabes sammen med dig og dine hænders kærlige kraft på din hud – og de ritualer du skaber sammen med olien.

Du modtager ovenstående beskrivelse med din forsendelse og lad dig også inspirere under ritualer på hovedsiden, om andre ritualer du kan bruge Woman sammen med.

Indgredients

Holistic bodycare med økologiske & naturlige ingredients:
*Prunus Amygdalus Dulcis Oil * Infusio Tilia Platyphyllos/Olea Europaea Fruit Oil *Cupressus Sempervirens Leaf Oil *Pelargonium Graveolens Oil *Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil *Juniperus Communis Fruit Oil *Piper Nigrum Fruit Oil *Cedrus Atlantica Bark Oil *Citrus Aurantium Flower Oil
**
Tocopherol.

Allergener –Glycine Soja Oil, d-Limonene, Linalool, Farnesol, Citronellol. Geraniol, Benzylbenzoate, Citral.

* = økologisk
** = naturlig

FOA

Kan jeg bruge woman som ”almindelig” kropspleje af min hud?
– ja, det kan du godt. Den er udviklet til brug som en daglig kropsolie. Vær dog opmærksom på sensitiv hud i ansigtet og at den ikke må bruges indvortes.

Jeg har allergi – kan jeg bruge woman?
– se under ingredienser hvilke mulige allergener der er i Woman og hvordan det stemmer overens med din allergi. Er du i tvivl, så undlad brug af den.

Kan jeg reagere allergisk ved brug af Woman?
– ja, det er muligt at reagere allergisk. Trods det, at det er rene naturlige olier og urter, er det altid muligt at reagere med allergi. Prøv altid først på et lille område om hvordan huden reagerer.

Kan olie til huden virkelig være selvudvikling?
– ja, når du vælger at fordybe dig sammen med dem.

Magien i THE OIL [Dare to love] er i samspillet mellem olierne og urternes æteriske noter – og dine hænders kærlige kraft, dine sanser, din hud – og forbindelsen med ritualerne, som du bruger. En proces der skaber bevidst kontakt med dig selv og nærer de iboende livskræfter og kærlighed.

Derudover så påvirker urternes æteriske duftnoter dig via din lugtesans og nervecellerne i næsen transportere dem til hjernebarken og det limbiske system, som påvirker følelser, tanker og hukommelse.

Kan jeg bruge Woman sammen med den kropslotion jeg plejer at bruge eller træder de i stedet for?
– Det kan du godt. Blot ikke på samme tid. Woman giver næring og fugt til huden og kan godt træde i stedet for kropslotion, hvor du bruger den.

Er det ok at få sol direkte på huden efter brugen af Woman?
– ja, når den er trængt ind i din hud, er det okay at være ude i solen. Direkte solbadning med olien anbefales ikke.

Sætter Woman sig i tøjet?
– Det kan de godt hvis du ikke lader dem trænge ind i huden først. Det gør de forholdsvis hurtigt.

Hvor langt rækker en flaske, hvis olien bruges på daglig basis?
– det kommer an på hvor meget hud du har. Mennesker findes i mange størrelser

Hvorfor kan duften ændre sig under brug?
– Urternes æteriske duftnoter påvirker dig via din lugtesans og nervecellerne i næsen transportere dem til hjernebarken og det limbiske system, som påvirker følelser, tanker og hukommelse.

Det betyder at når du bruger olierne, påvirker det dig både ud fra hvordan dagen er, den proces du er i og hvad de aktiverer af hukommelse i dig – og det kan medføre, at duften kan ændre sig for dig.

Derudover så er det planter der er i olierne, uden brug af konservering andet end antioxidanter og høst, vind og vejr har sin indflydelse.

Hvorfor er Woman i en mørk glasflaske?
– De mørke amber flasker er UV-beskyttet og sikre at olierne ikke harsker.

Hvordan skal den opbevares?
– mørkt, tørt og køligt

Er der en medicinsk virkning af olien?
– alle urterne har egenskaber som påvirker krop, sind og sjæl via huden, som er kroppen største organ og via duftcenter i det limbiske system

Kan jeg bruge Woman på min egen måde? (bare fordi jeg er vild med duften og fornemmelsen:)
– ja, det er altid muligt at bruge Woman, som det kalder i dig eller sammen med en af ritualerne.
De må ikke bruges indvortes eller på slimhinder – og i ansigtet anbefaler jeg, at du undersøger olien på et lille område.

Er Woman testet på dyr?
– nej, det er den ikke.

Indeholder Woman skadelig kemi?
– nej, alle THE OIL [Dare to love] olier er på rene naturlige økologiske olier.

Hvor bliver olierne fremstillet?
– THE OIL [Dare to love] råvarer dyrkes og fremstilles af økologiske landbrug i hele verden. I København bliver de håndlavet og håndfyldt med hjertekys, spirituel hjælp og kærlighed

Hvordan er THE OIL [Dare to love] standard for økologi?
– Alle råvarerne er økologiske og er certificeret under Soil Association og efterlever de krav der stilles til dyrkning, udvinding og bæredygtige initiativer.

Du kan læse mere om Soil association her: https://www.soilassociation.org/

One Comment “Woman”

  • Josephine Larsen

    says:

    ” Nu har jeg brugt Woman igennem noget tid, og vil bare sige, at den bliver jeg ikke træt af. Total velvære at påføre sig den efter badet og huden føles super blød bagefter. Duften er himmelsk og jeg er vild med den. Den giver mig ro og får mig til at føle mig speciel, og især når jeg følger de råd Josephine, har givet omkring påførelse ❤️”
    /Lena

Comments are closed.

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.