Wise

176.00DKK

a treat to rise rooted through the journey of menopause

Nærende og blødgørende kropsolie, der opstrammer og harmonisere

100 ml

Kategori:

Beskrivelse

♥ Til kvinder der længes efter forbinde sig til visdommens kraft og være ligesom du er

Hun inviterer dig til at vove og lade livet’ viise folder funkle og tage ejerskab af din nye kraft som kvinde. Hvor plantekræfterne fra de styrkende noter tager favntag med dit blod og rejser din kraft, nærer dig med klarhedens friske noter til at følge din intuition og lyst, og støtter dig med de jordforbindende noter til, at skabe rodfæste og være lige som du er igennem transformationen

Brug Wise til at drage omsorg for dig selv, nære bindevævet blødt og til at stå stærkt i dig selv i menopausens jordskælv af forandringer – fysisk, psykisk og spirituelt.

Anvendelse

Brug WISE dagligt på hele kroppen og gerne efter bad på let fugtig hud.

♥ Skab energi i dine hænder ved at gnide dem mod hinanden imens du tager 5 åndedrag

♥ Lad dine fingerspidser blidt kærtegne dig henover din hud fra fødderne mod hjertet, fra hænderne mod hjertetog/eller hvor din hud kalder på berøring

♥ Hæld lidt olie i dine hænder og hold dem op til dit ansigt og tag en dyb indånding

♥ Smør den ind i din hud med langsomme blide cirkulære bevægelse fra fødderne mod hjertet, fra hænderne mod hjertet. Giv tid, tag dybe åndedrag og mærk kraften af din visdom

♥  Forbind det med et dagligt ritual som favner dig

Oliens aktive plantestoffer og duft, skabes sammen med dig og dine hænders kærlige kraft på din hud – og de ritualer du skaber sammen med olien.

Brug ikke ved irriteret hud, og undgå kontakt med øjnene. Opbevar mørkt og koldt.

Du modtager ovenstående beskrivelse med din forsendelse og lad dig også inspirere under ritualer på hovedsiden, om andre ritualer du kan bruge Wise sammen med.

Indgredients

Holistic bodycare med økologiske & naturlige ingredients:
*Prunus Amygdalus dulcis oil *Ricinus Communis Seed Oil * Infusio Equisetum Arvense/Olea Europaea Fruit Oil *Piper Nigrum Fruit Oil *Vetiveria Zizaniodes Root Oil *Boswellia NeglectaOil *Juniperus Communis Fruit Oil *Pelargonium Graveolens Flower Oil *Elettaria Cardamomum Seed Oil
*
Ocimum Basilicum Oil **Tocopherol.

Allergener – Glycine Soja Oil, d-Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate

* = økologisk
** = naturlig

FQA

Kan jeg bruge Wise som ”almindelig” kropspleje af min hud?
– ja, det kan du godt. Den er udviklet til daglig kropspleje af din hud Vær dog opmærksom på sensitiv hud i ansigtet og at den ikke må bruges indvortes.

Jeg har allergi – kan jeg bruge Wise?
– se under ingredienser hvilke mulige allergener der er i Wise og hvordan det stemmer overens med din allergi. Er du i tvivl, så undlad brug af den.

Kan jeg reagere allergisk ved brug af olien?
– ja, det er muligt at reagere allergisk. Trods det, at det er rene naturlige olier og urter, er det altid muligt at reagere med allergi. Prøv altid først på et lille område om hvordan huden reagerer.

Kan olie til huden virkelig være selvudvikling?
– ja, når du vælger at fordybe dig sammen med dem.

Magien i THE OIL [Dare to love] er i samspillet mellem olierne og urternes æteriske noter – og dine hænders kærlige kraft, dine sanser, din hud – og forbindelsen med ritualerne, som du bruger. En proces der skaber bevidst kontakt med dig selv og nærer de iboende livskræfter og kærlighed.

Derudover så påvirker urternes æteriske duftnoter dig via din lugtesans og nervecellerne i næsen transportere dem til hjernebarken og det limbiske system, som påvirker følelser, tanker og hukommelse.

Kan jeg bruge Wise sammen med den kropslotion jeg plejer at bruge eller træder de i stedet for?
– Det kan du godt. Blot ikke på samme tid. Wise giver næring og fugt til huden og kan godt træde i stedet for kropslotion, hvor du bruger den.

Er det ok at få sol direkte på huden efter brugen af Wise?
– ja, når den er trængt ind i din hud, er det okay at være ude i solen. Direkte solbadning med olien anbefales ikke.

Sætter Wise sig i tøjet?
– Det kan de godt hvis du ikke lader dem trænge ind i huden først. Det gør de forholdsvis hurtigt.

Hvor langt rækker en flaske, hvis olien bruges på daglig basis?
– det kommer an på hvor meget hud du har. Mennesker findes i mange størrelser

Hvorfor kan duften ændre sig under brug?
– Urternes æteriske duftnoter påvirker dig via din lugtesans og nervecellerne i næsen transportere dem til hjernebarken og det limbiske system, som påvirker følelser, tanker og hukommelse.

Det betyder at når du bruger olierne, påvirker det dig både ud fra hvordan dagen er, den proces du er i og hvad de aktiverer af hukommelse i dig – og det kan medføre, at duften kan ændre sig for dig.

Derudover så er det planter der er i olierne, uden brug af konservering andet end antioxidanter og høst, vind og vejr har sin indflydelse.

Hvorfor er Wise i en mørk glasflaske?
– De mørke amber flasker er UV-beskyttet og sikre at olierne ikke harsker.

Hvordan skal den opbevares?
– mørkt, tørt og køligt

Er der en medicinsk virkning af olien?
– alle urterne har egenskaber som påvirker krop, sind og sjæl via huden, som er kroppen største organ og via duftcenter i det limbiske system

Kan jeg bruge Wise på min egen måde? (bare fordi jeg er vild med duften og fornemmelsen:)
– ja, det er altid muligt at bruge olierne, som det kalder i dig eller sammen med en af ritualerne.
Den må ikke bruges indvortes eller på slimhinder – og i ansigtet anbefaler jeg, at du undersøger olien på et lille område.

Er Wise testet på dyr?
– nej, det er den ikke.

Indeholder Wise skadelig kemi?
– nej, alle THE OIL [Dare to love] olier er på rene naturlige økologiske olier.

Hvor bliver olierne fremstillet?
– THE OIL [Dare to love] råvarer dyrkes og fremstilles af økologiske landbrug i hele verden. I København bliver de håndlavet og håndfyldt med hjertekys, spirituel hjælp og kærlighed

Hvordan er THE OIL [Dare to love] standard for økologi?
– Alle råvarerne er økologiske og er certificeret under Soil Association og efterlever de krav der stilles til dyrkning, udvinding og bæredygtige initiativer.

Du kan læse mere om Soil association her: https://www.soilassociation.org/

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.