Ritual ‘Vitalitet og handlekraft’

Det er sårbart at lytte til de indre hviskende stemmer med drømme og længsler, og de kan så nemt drukne i hverdagens støj. Energi arbejde med kroppen stiller skarpt på dem og giver dem toner, der kan høres. Brug dette ritual, når du vil stimulere energi til at vove eventyr og begær

♥ Reflektere over hvilket eventyr du længes efter. Skriv det gerne ned og slut af med at se det sket for dit indre blik

♥ Stil dig med bløde knæ og find dit fodfæste ved at hvile på begge fødder. Stå et øjeblik og bevæg dine knæ op ned for at finde den rette stilling, for dig, så det føles behageligt, stabilt og let at stå på den måde. 

ånd ind [1-2-3-4]
ånd ud [1-2-3-4]

♥ Spred dine ben ved at lade dine fødder vandre [skridt for skridt], længere og længere væk fra hinanden, indtil du mærker et stræk langs indersiden af benene. Hvil på hele foden. Bøj overkroppen forover og hvil dine håndflader på underlaget. Lad kroppen smelte så langt ned som det er rart for dig.

ånd ind [1-2-3-4]
ånd ud [1-2-3-4]

imens du forestiller dig at åndedraget løber fra mellemkødet, op langs ydersiden af rygsøjlen, henover hovedet og frem til under næsen og fra hagen langs indersiden af rygsøjlen frem til mellemkødet.

Gentag åndedraget 3 gange.

♥ Bliv i stillingen og begynd i langsomt tempo, at bukke ned i knæ og tilbage i strækket. Gentag 3 gange, imens du

ånder ind [1-2-3-4]
ånder ud [1-2-3-4]

♥ Bliv i stillingen og sans din krop et øjeblik, før du langsom bringer overkroppen tilbage i oprejst stilling og samler fødder mod hinanden.

ånd ind [1-2-3-4]
ånd ud [1-2-3-4]

♥ Saml dine håndflader og gnid dem mod hinanden og skab varm energi. Hæld lidt Intimacy i håndfladen og gnid håndflader mod hinanden et øjeblik. Hold dem over dit ansigt – ånd ind [1-2-3-4], ånd ud [1-2-3-4]

Smør Intimacy ind med blide strøg fra vristen op langs indersiden af benene op til ydersiden af dit køn og videre op til under navlen. Gentag så længe du lyster imens de ser dit eventyr for dit indre blik.

ånd ind [1-2-3-4]
ånd ud [1-2-3-4]

♥ Gør det så ofte du lyster, indtil du vover.

Det er i processen guldet er.
Kærligst, Josephine

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.