Udviklet i kærlighed til kvinder
– til at møde DIG lige der, hvor DU har brug for støtte til, at elske DIG selv

THE OIL – Dare to love passer på dig og miljøet og indeholder kun rene naturlige råvarer:

♥ 100 % økologiske naturlige olier
♥ 100 % økologiske æteriske olier
♥ 100% økologiske urter og krydderier
♥ Antioxidanter fra e-vitamin og c-vitamin
♥ Vand fra naturens kilder
♥ Fri af parabener, kunstig parfume, petrokemikalier, syntetiske eller halvsyntetiske ingredienser, phthalater, sodium lauryl sulfat (sls) / sodium laureth sulfat (sles)

Det er håndlavet og håndfyldt med hjerte kys, spirituelt hjælp og med rødder i en holistisk dybde.

Jeg elsker duften af THE OIL woman
Den er frisk, krydret, mystisk og jeg kan blive ved med at dufte til den i flasken. Når THE OIL woman er kommet på huden og blander sig med min egen duft bliver den lidt sødere og det krydrede træder mere frem.
Jeg bliver altid så glad og får en oplevelse af nydelse af mig selv”
/Camilla

THE OIL – Dare to love

har været på rejse sammen med mig siden 2010. En blanding af moderne alkymisme fra Earth Mama, indre udvikling med lyst til at tage et skridt igen og igen, iværksætteri, nysgerrighed, duft sensitivitet og iver efter at lege. Hvor jeg har vovet at lade kreativiteten og skaberglæden udfolde sig, og at manifestere det som kom.

Jeg har siddet i cirkel med kvinder, lyttet indad og modtaget. Jeg har holdt rummet for kvinder og vidnet de historier de bærer, – og jeg har båret dem med dem indtil de har stået livskraftig og vovet at elske sig selv. Jeg har rejst dybt ind i min kvindelig guldkrukke og ladet mit skød guide.

I de bevægelser og kræfter blev THE OIL fremtryllet som i en leg – mikset i køkkenet, testet af kvinder og tilbage i køkkenet med ny viden – og legen kunne fortsætte. Og i pausen udfoldede THE OIl sin kraft og sjæl – og langsomt blev det forenet til hvad THE OIL – Dare to love er i dag.

THE OIL – Dare to love

er holistisk kropspleje som nærer helheden omkring nærvær og kærlighed til din krop, følelser, tanker og indre kraft – the body mind and soul connection.

The body mind and soul connection

følger hver en dråbe, hver en bevægelse i THE OIL – dare to love.