Ritualer

Ritualer er et redskab til forandring og forvandling, hvor de hjælper dig til at opdage og huske hvem du er og hvilke livskræfter, drømme og længsler, der er til stede indeni.

De fungerer som en bro, der guider dig ind til essensen, hvorfra du kan følge hjertets kald og det, som er meningsfuldt for dig.

Ritualer sammen med THE OIL [Dare to love] er healende, når de gentages og er en del af en vedvarende praksis. For når du insisterer, bliver det stivnede blødt og giver krop, sind og sjæl mulighed for, at mødes i enhed.

Når du møder dig selv og skaber kontakt med dine hænder til din krop, din livskraft og dine længsler møder du kærlighed i dig selv.

Begynd med at bruge det ritual som følger olien, så du lærer den at kende. Når du bliver nysgerrig efter andre ritualer, kan du lade dig inspirere og enten bruge en af de andre ritualer, som følger olien og/eller en af de andre olier.

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.