Naturens livskræfter i THE OIL [Dare to love]

Planteolierne, urterne og de æteriske oliers noter er fra bark, rødder, bær, blomster, frø og frugter.

De indeholder hundredvis af aktive, komplekse og koncentrerede kemiske forbindelser, som virker både fysisk via huden og hændernes kraft – og mentalt og følelsesmæssigt via lugtesans, hjerne og nervesystem.

Deres livskræfter cirkulerer gennem væv og cellevægge, hvilket skaber øget ilt flow og blodcirkulation og bringer næringsstoffer ind i cellerne og affaldsstoffer ud. Det giver bindevævet næring til, at regenerere og skabe vitalitet til at få plantens vitaminer, enzymer og livsblod til, at arbejde i dig via dine hænder og hud.

De naturlige aromatiske molekylers vibrationer fra planterne møder din lugtesans og ankommer på et øjeblik, til det limbiske system, som ligger dybt inde i hjernen og har betydning for instinkter, følelser og hukommelse. Som sofistikerede budbringer stimulerer og aktivere de dig til, at mærke din livskraft og dine længsler.

THE OIL [Dare to love] er certificeret og sikkerhedsgodkendt og opfylder EU-kosmetik lovgivning – og passer på dig og naturen og indeholder kun rene naturlige økologiske råvarer:

♥ 100 % økologiske naturlige planteolier
♥ 100 % økologiske urter
♥ 100 % økologiske æteriske olier fra urter
♥ Antioxidanter fra E-vitamin
♥ Fri af parabener, kunstig parfume, petrokemikalier, syntetiske eller halvsyntetiske ingredienser, phthalater, sodium lauryl sulfat (sls) / sodium laureth sulfat (sles)
♥ Naturen kan indeholde allergener, under hver olie i shoppen kan du se hvilke

To top

Spar 15% på dit første køb

bd591f6f-eb6d-6a8f-2085-5d2bce4ea5ee

Når du skriver dig op giver du samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. fra THE OIL [Dare to love].

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles under persondatapolitik.