Hun blev skabt som den første. Fra før der overhovedet var tænkt på ‘THE OIL’ og efter en samtale på cykel med en kvinde. Hun spurgte mig;

Hvordan kan jeg elske min hud? Jeg ser ned af den og bliver ulykkelig. Den er for stor til mig. Hun følte at huden talte et sprog der ikke længere var hendes, samtidig med at den rummede hele historie om hende.

Hun havde igennem et år reduceret sin vægt med 54 kg og huden havde ikke kunnet følge med den hurtige proces – den foldede sig løst omkring kroppen og var udfordret af appelsin lignende hud. Hun havde brug for at kalde sig selv hjem og skabe alightment fra sin kerne.

Jeg har lige siden jeg kan huske det lavet min egen hudpleje, så det var meget naturligt for mig at tilbyde hende, at jeg kunne eksperimenterede med, at skabe en kropsolie og måske også en scrub (den er siden blevet til THE OIL exfoliator) til hende. En kropsolie som hun kunne bruge til at drage omsorg for hende selv og huden hvor den med dens indhold af urter, olier og æteriske olier har egenskaber der via optagelse gennem huden og via hjernens duftcenter kan hjælpe the body mind and soul connection til at samle sig.

Det blev krydret med mit virke som biopat og kinesiolog hvor vi arbejdede med at opbygge næring og kraft, detox af bindevæv og (gen)skabelse af kærligheden til hende selv – DARE TO LOVE.

Og det virkede ♥

THE OIL woman har en råstyrke til at samle og bære dig. Lige der hvor du vil hen – hjem til dig selv og elske.