• Bevæg din livskraft som en ildperle i dit skød. Lyt til det der hvisker.
  • Nyd intimacy steam 1 gang om ugen
  • Brug THE OIL intimacy dagligt som en del af din kropspleje
  • Nydelse til dine RAW desires. Vær dig nær.

 

Treat 1: Bevæg din livskraft som en ildperle i dit skød

Skab tid til dig. En egen tid uden selskab af andre.

Stå med let spredte ben og bløde knæ – mærk dine fødder i gulvet. Forstil dig en smuk søperle af ild og placere den i det inderste af dit skød (det kunne være et par centimeter nede under navlen ved din indre akse)

Forstil dig at ildperlen danser i circler om sig selv og i formen af et uendelighedstegn (et liggende 8 tal) bevæger den sig rundt i dit skød. I takt med at du føler dig klar lader du dit skød bevæge sig i rytme med ildperlen. Tag åndedrag der nærer dig og forsæt så længe dit skød vil det.

Når bevægelsen stopper, så lad dine hænder hvile på din nedre mave, luk dine øjne og stå et langt øjeblik. Lyt til det der hvisker.

 

Treat 2: Nyd intimicy steam

Intimicy steam er urter der damper sine virksomme stoffer til dit skød. Til at forløse fysiske og følelsesmæssige begrænsninger og historier som undertrykker din livskraft. Til at skabe kontakt med din livskraft af lyst, kreativitet og innovation.

Intimacy steam invitere til fordybelse og til egen tid med omsorg. Nyd det en gang om ugen hvor du ikke skal noget efterfølgende. Så der er rum til hvad processen byder dig op til.

Du skal bruge lige dele af urterne og bland dem sammen i en lufttæt beholder:
– Rosmarin
– Ingefær
– Lavendel
– Salvie

Det er en gammel maya indiansk tradition som jeg mødte under en rejse til Guatemala – og som jeg igennem mange år har selv har brugt både personligt og i mit professionelle virke med at hjælpe kvinder indtil livskraft.

Læs her om hvordan du laver ‘intimacy steam’

 

Treat 3: THE OIL intimacy

THE OIL intimacy er en olie som giver dig rum til at være intim med dig selv. Den stimulere fugt til vagina’s slimhinder, blødhed til dine bryster, vækker din lyst  – og giver dig mulighed for at forbinde dig til din vitale kraft.

Saml dine håndflader og gnid dem imod hinanden og skab varm energi. Dryp 10 dråber i din håndflade og gnid igen hænder sammen et øjeblik. Lad hænderne hvile mellem dine bryster imens du tager kontakt til dit åndedrag – og stryg så dem blidt fra mellem brysterne og ned, rundt om brystet og op, ind mod hjertet og ned mellem brysterne. Gentag 9 gange. Luk øjnene, nyd dine bryster og mærk efter hvad der kalder……

Dryp 10 dråber i din håndflade og gnid hænder sammen et øjeblik. Lad hænderne hvile på mellemkødet i vagina imens du tager kontakt til dit åndedrag – og smør så blidt dit mellemkød og kønslæber ind i THE OIL intimacy.

Dryp endnu 10 dråber i din håndflade og gnid dem sammen mod hinanden et øjeblik. Lad igen hænderne hvile på mellemkødet i vagina imens du tager kontakt til dit åndedrag – stryg blidt fra mellemkødet og langs kønslæber, videre henover klitoris og op over kønsbenet, ud til hoften eller op under navlen. Gentag 9 gange. Luk dine øjne, nyd dit skød og mærk efter hvad der hvisker…..

Tag dybe ind og udåndinger undervejs og skab rum til at mærke og lytte efter hvad der gnister i dig.

 

Treat 4: Nydelse til dine RAW desires

Ær dig og vær dig nær. Gør det med bevægelse i din krop. Dans, sving rundt, tril, englehop – hvad som helst der bevæger dig.
Se dig selv indefra, mærk DIG. Slut af med et dybt kys i dine håndflader og placere dine hænder der hvor kroppen kalder på dem.

– Hvad længes du efter? Hvordan kan du nyde dig selv?

 

De 4 treats guider dig blidt ind i processen – the body mind and soul connection – hvor du vover og omfavner det du er.

Magien i ‘THE OIL intimacy’ er i samspillet mellem olier, urter og de æteriske olier som arbejder holistisk i DIG – og som tager sin form via dine sanser, din hud og i ritualerne som du bruger. En proces der skaber bevidsthed og livskræfter.

Dens hjertekys ønsker at møde din vilde kvinde. Fri til at ride over stepperne. VILDkvinden der vil og vover uden at tøve.

Og fra der kan du vove et skridt mere. Og et mere. Og endnu et …………… måske får du brug for at stå stille et kort øjeblik, et langt øjeblik. Eller tage dig et hvil hvor du integrere dine erfaringer og sansninger fra processen.