THE OIL intimacy er en olie som giver dig rum til at være intim med dig selv. Den stimulere fugt til vagina’s slimhinder, kraft til dine bryster, vækker din lyst  – og giver dig mulighed for at forbinde dig til din vitale kraft.

Brug det dagligt med blide kærlige cirkulære strøg om dine bryster og om vagina. Tag dybe ind og udåndinger undervejs og skab rum til at mærke og lytte efter hvad der gnister i dig.

 

THE OIL intimacy – a treat connecting YOU to your RAW desires

♥ THE OIL intimacy’s sjæl ønsker at vække din viise URkvinde, og kalde det undertrykte frem. Moder jords duft simrer over bålet der gnister af urternes og visdommens ildkugler. En sagte hvisken af værdighed giver DIG lyst til at vise din krukke af guld og vildskab ♥

Håndlavet og udviklet i kærlighed til kvinder der ønsker at vove at elske, trods tørre slimhinder, manglende lyst eller vitalitet og længes efter at nyde intim kontakt med sig selv ♥ Til at vække kreativitet, gnist og skaber kraft.

Dare to love in the scent of ’The Oil intimacy


4 treats til at skabe body mind and soul connection med THE OIL intimacy

Om THE OIL intimacy


THE OIL intimacy

Ingredienser:
sesamae oleum (sesame oil) persea gratissima(avocado oil) infusion of piber nigrum(black pepper) ) æteriske olier af jasminum officinalis(jasmine)  piber nigrum(black pepper) citrus nobilis(mandarin) blend of e-vitamins

Indeholder kun rene økologiske olier, æteriske olier og urter.

Vigtig viden! Hvis du er i tvivl om din hud tåler æteriske olier, nødder eller urter råder jeg dig til at lave en hud prøve, da det for nogen kan forårsage allergiske reaktioner. Brug ikke ved graviditet, hvis du lider af for lavt eller for højt blodtryk eller nyresygdomme. Ved kontakt med øjnene, skylles godt med vand. Søg lægehjælp, hvis irritation fortsætter.