THE OIL fertility er en underlivsolie som støtter og nærer din livmoder og kønsorganer til at regenerere. Den hjælper dig med at slippe spændinger i underlivet, modvirke inflammation og øge cirkulationen af ilt og blodgennemstrømning i livmoder og de reproduktive organer.

Ved fertilitet: Brug den fra når menstruationen slutter og frem til din ægløsning. Smør den ind i blide cirkulere bevægelser fra navlen og ud. Tag dybe ind og udåndinger og forsæt massagen i minimum 5 minutter.

Ved spændinger og inflammation: Brug den fra menstruationen slutter frem til den begynder igen. Smør den ind i blide cirkulere bevægelser fra navlen og ud. Tag dybe ind og udåndinger og forsæt massagen i minimum 5 minutter.

THE OIL fertility – a treat giving life to your uterus

♥ THE OIL fertility’s sjæl ønsker at få din livskraft til at spire. Som forårets knop står dit indre liv på spring – venter på at blive mødt af varme til at folde sig ud. Moder jords urter møder dit liv omsorgsfuld og lader blodkraftige noters glød blande sig med din ♥

Håndlavet og udviklet i kærlighed til kvinder der ønsker at vove at elske, og skabe liv – i sig selv og til nyt liv. Slippe underlivets spændinger, sætte sin kraft og frugtbarhed fri.

Dare to love in the scent of ’The Oil fertility’


4 treats til at skabe body mind and soul connection med THE OIL fertility

Om THE OIL fertility


THE OIL fertility

Ingredienser:
prunus amygdalus dulcis(sweet almond oil) ricinus communis(castor oil) infusion of rosemarinus oficinalis (rosemary) æteriske olier af rosemarinus officinalis(rosemary) zingiber officinalis(zingiber) citrus limonum(citrus) cupressus sempervirens(cypres) pelargonium graveolens(rosegeranium) e-vitamin

Indeholder kun rene økologiske olier, æteriske olier og urter.

Vigtig viden! Hvis du er i tvivl om din hud tåler æteriske olier, nødder eller urter råder jeg dig til at lave en hud prøve, da det for nogen kan forårsage allergiske reaktioner. Brug ikke ved graviditet, hvis du lider af for lavt eller for højt blodtryk eller nyresygdomme. Ved kontakt med øjnene, skylles godt med vand. Søg lægehjælp, hvis irritation fortsætter.