• Tør børst dit ansigt med ansigts tørbørste dagligt
  • Kærtegn dit ansigt
  • Giv slip med en rosakvarts ansigtsruller
  • Fold dit ansigt ud i smil med nydelse og omsorg

Treat 1: Tør børst

Vågn langsomt med et stort glas vand og stræk af din krop lang.
Lad din kropspleje begynde med at du tør børster din hud – krop og ansigt. Til ansigtet bruger du en naturlig ansigts tørbørste i lette energi strøg fra hjertet og op.

Den naturlig ansigts tørbørste eksfolierer og åbner din hud, sætter gang i blodcirkulationen og fremmer lymfe drænage, og gør din hud blød med glød. Når du bruger THE OIL face om aftenen kan de aktive og virksomme ingredienser optages fuldt ud.


Se også tørbørstning af kroppen
Du kan købe naturlig ansigt tørbørste her og læse anvisninger om hvordan du stryger din hud med den

 

Treat 2: Kærtegn
Lad blodet rulle og cirkulere i dit ansigt med blide kærlige tromme tryk fra dine fingerspidser ,og få din glød til at funkle af dig. Gør det efter tør børstning som en del af din morgen ansigt pleje.

Gnid dine håndflader imod hinanden og skab varme. Saml pege og langfinger og læg dem blidt på din hage. Tag en dybt åndedrag ind og som du slipper, giver du slip i kæben. Lader tungen lande nederst i din mund. Tromme tryk dine fingerspidser på huden i en rolig rytme – fra hage ud til mundvigen – fra mundvigen henover folden på overlæbe – fra folden hen til yderside af næsen – op langs næse op til øjenhule – fra øjenhule hen langs under øjet til øjenkrog – fra øjenkrog langs undersiden af øjenbryn til mellem øjenbryn – fra mellem øjenbryn op ad panden til hårgrænse – langs hårgrænse fra panden henover kinder ned til kæbe – fra langs kæbe til hagen – og så forfra igen. Gør det 5 gange

 

Treat 3: Giv slip
Afslut dagens ansigts pleje THE OIL face og med en rosakvarts ruller lige før du lægger dig til at sove. Det vil gøre din hud ekstra modtagelig for THE OIL face virksomme og aktive stoffer, drænere væske væk fra ansigtet og øjen området, igangsætte blodcirkulation og få dine ansigtsmuskler til at slappe af.

Skyl dit ansigt fri af dagen med varmt vand. Dryp et par dråber THE OIL face ud i din håndflade og med langsomme bløde cirkulære bevægelser smører du dit ansigt, hals og dekolletagen ind. Luk dine øjne og nyd.

Stræk kroppen lang og læg dig godt til rette i din seng Tillad roen at sænke sig. Tag et dybt åndedrag ind og ud imens du giver slip på dagens bevægelser. Tag ansigtsrullen og som du ruller og du mærker den kølende effekt fra rosakvartsen, så tænk på alt det du er glad over fra dagen.

Du kan købe rosakvartsrullen her og få med anvisninger om hvordan du ruller ansigtet med den

 

Treat 4: Fold dit ansigt ud
Lad dit smil være nøglen til at få kærligheden til dig selv til at blomstre. Så ofte du kan i løbet af dagen.

Smil dit bedste smil. Gerne stort. Hold det i 30-60 sekunder.
Hvilken bevægelse ønsker du at give fokus? – nydelse, kreativitet, kærlighed, intimitet, frugtbarhed, omsorg …….

 

De 4 treats guider dig blidt ind i processen – the body mind and soul connection – hvor du vover og omfavner det du er.

Magien i ‘THE OIL face’ er i samspillet mellem olier, urter og de æteriske olier som arbejder holistisk i DIG – og som tager sin form via dine sanser, din hud og i ritualerne som du bruger. En proces der skaber bevidsthed og livskræfter.

Dens hjertekys ønsker at få din glød til at funkle. Til at smile og rumme bevægelsen i livet.

Og fra der kan du vove et skridt mere. Og et mere. Og endnu et …………… måske får du brug for at stå stille et kort øjeblik, et langt øjeblik. Eller holde et hvil hvor du integrere dine erfaringer og sansninger fra processen.