• Tør børst din hud med sisalhandske eller DUFF naturlig tør børste før sengetid. Din hud bliver glad og blød
  • Rens din krop fri til at hvile blidt
  • Brug THE OIL body exfoliator 2 gange om ugen
  • Brug THE OIL woman daglig efter tør børstning og bad

 

Treat 1: Tør børstning

Lad din kropspleje slutte før sengetid med at du tør børster din hud. Enten med en sisal handske i cirkulære bevægelser fra fødderne op mod hjertet og fra hænderne ind mod hjertet eller med en BUFF naturlig tør børste i lige strøg fra fødderne op mod hjertet og fra hænderne ind mod hjertet.

Sisal handsken / BUFF naturlig tør børste kick-starter og åbner din hud, sætter gang i blodcirkulationen og gør din hud fri af døde hudceller og cellulitis.

 

Treat 2: Rens din krop fri til at hvile blidt

Hvis du iagttager dine tanker igennem ugen vil du opdage hvor insisterende og invaderende de kan være. Nedvurderende tanker om dig, din krop og din hud som giver dig en latent følelse af utilstrækkelighed og ikke at være okay som den du er.

DARE TO LOVE ♥ og brug dette treat en gang om ugen før sengetid. Det hjælper dig til at rense dit energisystem fri af de tanker og følelser der dræner dig. Sæt din intention om kærlighed til dig.

Bland 1-2 dl epsomsalt, saften fra en presset citron og 3 laurbærblade med varmt vand.

Hvis du er så heldig at du har et badekar så dyp din krop ned i det, og nyd det så længe du ønsker. Tag dybe vejrtrækninger og sæt tankerne op på skyer.

Og til dig uden badekar, så bland det i en spand og skyl det ud over kroppen ad 9 omgange med en dyb vejrtrækning imellem hver skyl.

Undlad af skylle kroppen efterfølgende, lig dig under dynen og lad dig hvile blidt ind i natten

 

Treat 3: THE OIL body exfoliator

The Oil body exfoliator giver din hud ekstra energi til at afgifte og slippe af med affaldsstoffer. Brug den 2 gange ugentligt før sengetid hvor de aktive og virksomme stoffer kan virke natten over under hvile.

Efter et lille skyl i badet så bland THE OIL body exfoliator imellem let fugtige hænder indtil den er en blød balsam. Smør din let fugtige hud ind med langsomme cirkulære bevægelser fra fødder optil hjertet, og fra hænderne indtil hjertet.

Tag en dyb ind og udånding – stryg blidt med dine håndflader – fra kønsbenet, op langs midterlinje af din overkrop og op over hovedet – og gentag 3 gange. Derefter hænder ned til dine fødder hvor du genoptager de langsomme cirkulære bevægelser fra fødder optil hjertet, og fra hænderne indtil hjertet.

Slut af med et par dybe ind og udåndinger før du skyller din krop.

Undlad brug af sæbe, så de aktive og virksomme stoffer i THE OIL exfoliator kan virke natten over under hvile.

 

Treat 4: THE OIL woman efter tørsbørstning og bad

Efter badet, mens huden stadig er fugtig, hældes en smule THE OIL woman i din håndflade. Med langsomme, bløde, cirkulære bevægelser smører du dig ind i THE OIL woman. Giv tid og næring til dig selv.

Den elsker at gå hånd i hånd med sisal handsken eller BUFF naturlig tør børste. Sammen aktiverer de din hud og virker opbyggende.

Læs her om ‘THE OIL woman’

 

De 4 treats guider dig blidt ind i processen – the body mind and soul connection – hvor du vover og omfavner det du er.

Magien i ‘THE OIL body exfoliator’ er i samspillet mellem olier, urter og de æteriske olier som arbejder holistisk i DIG – og som tager sin form via dine sanser, din hud og i ritualerne som du bruger. En proces der skaber bevidsthed og livskræfter.

Dens kys samler din energi indad til at stå stærkt som et træ, så kraften til at give slip på det som ikke gavner dig er tilstede.

Og fra der kan du vove et skridt mere. Og måske et mere. Og endnu et …………… til du får du brug for at stå stille et kort øjeblik, et langt øjeblik. Eller tage dig et hvil hvor du integrere dine erfaringer og sansninger fra processen.